Små djür och en ny jävla dag

Här ett ett par av djüren jag hittade i går kväll. Jag har använt kameran i min telefon, så bry er inte om bildkvaliteten.
Små djür och en ny jävla dagSmå djür och en ny jävla dagDen som söker skall finna, och så var det. Det kryllar av spindlar här ute, ett tecken på att huset är friskt.

Nu: ett par tramadol och några liter kaffe. Fyfan, det är meningen att man ska vara utvilad efter en helg på lantstället, men i natt sov jag dåligt. Det var nån skum dröm på gång igen, tyvärr försvann det mesta av den efter att jag vaknade, vilket jag för övrigt gjorde av att jag hörde kaffebryggaren. Bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/sma-djur-och-en-ny-javla-dag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.