Smurfby i Spanien

Om du färdas längs den spanska solkusten och kommer du förmodligen att märka den här byn väl. Producenterna till den animerade filmen ”Smurfarna” har nämligen målat rubbet blått, varpå lokalbefolkningen har börjat klä ut sig till jättesmurfar för att underhålla den stadigt ökande turistströmmen. Borgmästaren kallar sig till och med för ”Gammelsmurfen”. Nja, åker jag till Spanien så är det inte för en smurfby i alla fall.

Soffan sög in mig efter maten, den tog över min hjärna och kropp, och jag har precis nyss vaknat. Jag är irriterad på att jag är så trött och inte orkar något mer än att jobba. Halvtid. Måste packa en träningsväska och äta något igen, bara tanken på det gör mig trött. Blä.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/smurfby/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.