Städdag

Uhh, som ni kanske märkt så gör jag allt för att slippa börja städa. Fast R är så snäll, säger att han kan skjutsa mig någonstans så att jag kan hänga med bästa M medan han storstädar! Men i ärlighetens namn så har jag för ont för att orka med något häng i dag. Dessutom har jag huvudvärk och är ganska irriterad.

Jag kan titta på och göra så gott jag kan i stället. Måste röra på mig i alla fall, en promenad kanske vore något. Och så måste jag ju övervaka vad som pågår här hemma! Kanske jag kan tvinga honom att städa endast iförd underkläder, dammvippa, förkläde och hätta?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/staddag/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanoktober 16, 2011 kl. 14:46
  • Svara

  Tvinga honom – och sen fotar eller filmar du – för en blogg nära mig! 😛

   • oktober 16, 2011 kl. 15:00
   • Svara

   Tyvärr är han starkare än jag, underkläder gick han med på men icke nåt jävla förkläde och verkligen inte vara med på bild! Bah!

  • Anders Ahlénoktober 18, 2011 kl. 11:19
  • Svara

  Du bara ser oss män som sexobjekt! 😉

   • oktober 18, 2011 kl. 11:49
   • Svara

   Öhh… Ja.
   🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.