Somliga straffar gud på en gång…

Jag tål inte riktigt stenfrukter. Äpplen och päron är det sådär med, en del funkar och andra inte alls. Och så verkar det gå lite i perioder. Min absoluta favoritfrukt till vardags är nog nektariner, tyvärr. Det har funkat riktigt bra hela sommaren, men de senaste gångerna jag har käkat nektariner har det kliat och slemmat igen hela halsen, så till den grad att det inte är värt att äta dem. Som nu. Fan.

Jag har inte alltid varit allergisk, och jag kommer aldrig att glömma hur jag upptäckte det, även om jag kanske inte riktigt fattade varför just då. Jag var på Ica och handlade för sisådär 12 år sedan, och de hade ett berg av ljuvliga bigarråer. Tänkte köpa lite, men provsmakade en först – de var trots allt ganska dyra. Sekunderna efter jag smakat, kom det distinkta halskliandet, det blev så illa att jag blev akut illamående och var tvungen att springa ut från affären för att spy!

Instant karma, antar jag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/straffad-av-frukt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.