Tårar

Sådärja, då har vi tränat klart. Det kom lite tårar både en, två och tre gånger. Jag kör på ändå, det gör ont likförbannat och jag tänker utnyttja tiden med sjukgymnasten. Han verkar ovan vid sånt, men tårar betyder inte alltid att jag är ledsen. Det är bara tårar som inte går att hejda, för det hugger som fan. De betyder inget mer än just det.

Bryr jag mig om att jag gråter bland folk? Nepp. Sitter på tunnelbanan hem och ser kanske lite rolig ut. Bryr jag mig? Nix.

Det ser ut som att Kicki Danielsson sitter mittemot mig. Men hon har varken falukorv eller Kicki-festis, så jag är osäker. Vad har hon här att göra i så fall? En look-a-like kanske?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/tarar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.