Tisdagslyx

Ben & Jerrys är så jävla gott. Det går inte att beskriva. Jag har hört många säga att de tycker att den är alldeles för söt, men det gör inte mig något alls. Min favorit (fast jag egentligen inte har smakat mer än fyra eller fem sorter) är Cookie dough, det kan liksom inte bli fel.

R vägrade måla mina naglar, fast jag gav honom massage! Han påstår att han inte kan, men han har gjort det ett en gång tidigare och det blev alldeles utmärkt. Så nu är det det allra sista jag ska göra i dag, sen blir det full fart mot bingen och attacksova lite. I morgon blir det en lång dag, ska till min läkare på Stayac för en spruta i axeln, förhoppningsvis blir den äntligen normal(are) snart! Ska diskutera det här med Qutenza också, har fortfarande inte bestämt mig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/tisdagslyx/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.