Tröga men ack så söta!

Åhh! Såg just ett program på Animal Planet om ett av de häftigaste djuren jag vet: Trög lori! Kolla in den här söta videon med någon som har en dylik som husdjur, vilket jag inte rekommenderar, de är inte bara utrotningshotade, de har dessutom giftkörtlar, är aggressiva och kan orsaka stor skada när de bits. Men åhhhh!


De bor på bland annat i Indien och på Borneo, och hör alltså inte hemma i djuraffärer eller hemma hos folk. Tysta nattdjur, och som namnet avslöjar så är de väldigt tröga. Lite som jag, kanske. I alla fall sjukt söta och fluffiga, och i en perfekt värld vore de väldigt snälla, tama, vanliga och inte ett dugg giftiga. Och jag hade minst en.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/trog-lori/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.