Vad killar gillar

Jag satt och kikade lite på klänningar och tröjor för höst och vinter i går kväll. Fick hem en klädkatalog från ett ställe där jag tycker att det brukar finnas snygga vardagskläder. Men inte i katalogen, utan bara på nätet. Konstigt urval de har gjort där. Nåväl, på nätet finns det en massa snyggt och jag funderar på en liten beställning.

Arga Klara, drugs saved my life

Jag frågade R, min älskare, om vad han tycker är snyggt. Alltid när jag frågar om hans åsikt gällande kläderna och hur snygga eller fula de är, så får jag ofta undvikande svar: ”Är den skön?”, ”Den ser kall ut” eller ”Ta det som är bekvämast”. Visst, det är väl bra att han inte är en sån som anser att tjejer ska ha partyblåsa på sig varje dag till vilket pris som helst, men om jag faktiskt frågar om någons åsikt så vill jag veta vad de tycker. Jag pekade i katalogen, och allt var (enligt honom) fult, kallt eller obekvämt. Hur nu han kan veta de senare två.

Så efter lite tjat och fler undvikande svar frågade jag:
-”Kan du beskriva ungefär hur du tycker att en snygg höst- eller vintertröja för tjejer ser ut?”
-”Liggandes på golvet bredvid tjejen.”

Ok, då vet jag! Det spelar inte så stor roll. Jag ska investera i en jutesäck att gå omkring i när jag är med R, så slipper jag nöta på mina vanliga kläder! Hahaha!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/vad-killar-gillar/

2 kommentarer

  • Ingela Tariqoktober 20, 2011 kl. 14:58
  • Svara

  ”bredvid på golvet” låter både kallt och obekvämt tycker jag!

   • oktober 20, 2011 kl. 15:11
   • Svara

   Hahahahaha! Oj så sant, det ska jag använda mot honom så fort jag får tillfälle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.