Aj

Okej. Det var inte skönt. Det värsta var faktiskt inte hackandet på kotan, det var bedövningssprutan (som träffade en nerv, vilket gjorde att jag nästan flög i luften) och att ligga i den positionen. Tårarna sprutade. Tyvärr sa läkaren att den första är lättast och tar kortast tid.

Är fortfarande bedövad i ländryggen, och nu ska jag åka och jobba. Hoppas att det inte blir så jobbigt när det släpper, för mitt taxipengar-konto är jävligt litet. Jaha, två veckors rent helvete, och sedan bara lilla skärselden i ytterligare två veckor. Välkommen till min värld.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/aj/

2 kommentarer

  • Anders Ahlénnovember 14, 2011 kl. 12:41
  • Svara

  Aj!
  Lider med dig och hoppas verkligen att det blir bättre efter den här pinan.

   • november 14, 2011 kl. 12:42
   • Svara

   Tack igen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.