Angry birds

Kolla vilken rolig lapp jag hittade på Lidingö! ”Angry Birds” verkligen, undrar om han blir av med dem…

Undulater till salu: Nio ondulater. Angry birds? Roliga bilder.

Jag hade en undulat när jag var liten, som blev väldigt gammal. Han var knallblå och cool som få. Satt på tallrikskanten och åt mat från min tallrik, han gillade särskilt ärtor, majs och leverpastej. Och potatismos, trots att det var varmt. Han skulle inte ha passat in bland ”Angry birds”, för han var snäll. Inte särskilt handtam, men han ville alltid vara med.

Nu är jag i alla fall hemma från dagens mödor. Svängde in till Apoteket för att höra om de hade tillverkat (ja, faktiskt) vad det nu är de hackar och bedövar kotorna med, men det verkar dröja.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/angry-birds/

2 kommentarer

  • Mianovember 18, 2011 kl. 16:20
  • Svara

  *hahahahaha* Ondulater… =D Särskrivningar, felstavningar och syftningsfel hittar man överallt. (Kanske även på min blogg men, det är inte medvetet i så fall. Man blir lite blind för sin egen text. Det är först om man läser den senare som man upptäcker det.) Men, det är så vanligt förekommande så man undrar om folk inte lär sig skriva i skolan numera?

  Låter inte roligt med höftledsdysfunktion, diskbråck m m. Hoppas du mår bättre nu!

  Kram Mia

   • november 18, 2011 kl. 16:27
   • Svara

   Tack Mia! Jag tycker att det är både väldigt kul och väldigt irriterande med folk som inte kan skriva, men envisas med att göra det ändå! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.