Apropå älg…

Alltså, den där bilden från i går var ju så dålig att man knappt såg att det var en älg på. Förra sommaren åkte jag och R genom den där safariparken på Kolmården, och jag fick sköta kameran. Så här snygg blev älgen då.

Apropå älg...

Jag fattar inte hur jag kunde missa, den var ju inte direkt långt bort från bilen! Sen kom vi till de här djuren, och samma visa igen. Jag siktade på hela, men den stod ju inte stilla! Och inte bilen heller! Som tur är ser man ju ändå vad det är.

Apropå älg...

Hela släkten är full med fotograf-genier och kameraentusiaster, men det har inte gått i arv till mig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/apropa-alg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.