Ätardag!

Jag är proppmätt. Lyckades med både lunch på fina grillen och fika på ett överbefolkat och icke prisvärt gammalt café. Åt en riktigt god hamburgare med ädelost och bacon, ”Tigerburgaren” på 600 gram var aningen för stor… Har i alla fall haft det väldigt trevligt.

Det märks att det är lördag, passerade riktigt många som redan är fulla, eller super, på väg hem. Jag tycker det är jobbigt att vara full, jag skulle aldrig orka vara alkis eller festa varje helg, särskilt sedan jag började med morfin regelbundet! Två vinglas är mer än lagom för mig – och bara någon gång då och då.

Nu väntar mataffären (djup suck). Vi har nämligen tänkt laga något riktigt lyxigt i kväll, tre rätter med vin, men vi vet inte riktigt vad ännu. R vill ha chevre, jag vill göra skagenröra, han vill ha kött, jag vill ha fisk. Och så vidare. Återkommer säkerligen om det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/atardag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.