Leopard och barnfritt

God morgon! Lösögonfransarna fick stanna i badrumsskåpet i går, det kom inga roliga erbjudanden om lek, och jag var väl inte direkt pigg på att dra ihop något själv heller. Har just ätit en ganska tanig frukost bestående av knäckebröd med leverpastej och upphottad kvarg, och nu väntar nog lantstället eller en liten tripp till Norrköping. R vill shoppa.

Drömde att min pappa köpte en leopard, och ingen borde väl varit lyckligare än jag. Men det var en stygg leopard, som de hade i ett hörn bakom en liten inhägnad gjord av min rullstol, en barngrind och ett par stövlar. Ehh… Det var oerhört rörigt i drömmen, R skulle resa bort i tre år, och en läkare försökte ta hans plats. Nåväl, det slutade med att leoparden åt upp min pappa.

Snöleopard

Fick förresten höra att älskaren Rs föräldrar ska leka helt själva med mina föräldrar i kväll, med middag och vin! Hjälp! De blir säkert lika odrägliga som sina ungar, som förresten inte är inbjudna. Man kan i alla fall inte påstå att det är någon särskilt ny bekantskap för dem, jag och R gick i samma klass i skolan (för tusen år sen) och var bästa kompisar. I alla fall i låg- och mellanstadiet, men vi var aldrig kära. Haha.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/barnfritt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluranovember 5, 2011 kl. 10:53
  • Svara

  Mina först skolår var det bokstavsbetyg som gällde – A,B och C i olika kombinationer.Och vi fick betyg i Uppförande och Ordning! Undrar hur det skulle gå att införa det i dagens skola?

   • november 5, 2011 kl. 10:57
   • Svara

   Ah, måhända hade du A i uppförande? Jag tror att det skulle behövas i skolan i dag, men också att många skulle underkännas om kraven vore de samma som förr…

    • Tantiluranovember 5, 2011 kl. 12:09
    • Svara

    Hade tom A i ordning! Det du!
    Om kraven voro de samma som då….skulle dom flesta ungar idag få gå om minst ett år! 🙂

     • november 5, 2011 kl. 12:22
     • Svara

     Hahaha, minst ett år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.