Bloggpris!

Jag har fått ett bloggpris av Tofflan! Hon har skrivit en underbar motivering, jag är både väldigt överraskad och glad över de fina orden!

”Arga Klara är en relativt ny bloggbekanting som jag tycker förtjänar ett bloggpris! Klara är ofta jättearg – och skriver lysande bitska och smarta inlägg! Om du inte följer henne redan, så tycker jag att du åtminstone ska hoppa in till henne och kika. Det är värt det! Heja Arga Klara!”

Tack, Tofflan! Jag hade tänkt skicka mitt pris vidare (och hade gärna nominerat dig om jag fick), men efter noggrant funderande och övervägande så skiter jag i det. Varför? Jag följer inte särskilt många bloggar och jag gillar inte kedjebrev-liknande prylar.

Däremot rekommenderar jag verkligen att ni läser bloggarna som är listade i min blogroll. Det gör jag, och jag gillar dem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/bloggpris/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 10, 2011 kl. 21:28
  • Svara

  Jag följer inte heller kedjebrevsliknande grejor, varken via mejl eller sms. Men bloggpriset ska du ta emot och njuta av. Och det var valfritt om man ville skicka det vidare eller inte! 😛

  You deserve it!

   • november 10, 2011 kl. 21:39
   • Svara

   Tack! Jag skrev ett inlägg med fem nominerade bloggar först, men när jag läste igenom det insåg jag att det inte var jag! Du förtjänade verkligen ditt pris också.

  • Tantiluranovember 11, 2011 kl. 10:14
  • Svara

  Men! Jag blir alldeles rörd. Inte har jag sett att jag finns med på din Blogroll, visste inte ens om att du hade en.Jag är ju själv så ’avskalad’ så jag är inte så hemma på allt sånt.
  Och så blir jag glad och rörd för din skull – ’skiter i’ om du gillar det eller inte, för det är så jag känner! 🙂
  Jag följer inte heller många bloggar, men dom jag följer är sådana som tillför mitt liv något.
  Nu säger jag inget mer för då blir det alldeles för sockersött – du förstår säkert ändå!

   • november 11, 2011 kl. 11:14
   • Svara

   Men åh, vilka fina ord, tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.