Blöta fötter

Jag trodde att det skulle vara mycket mindre folk en timme senare. Jag hade fel. Har mina snygga lågskor på mig i dag, det var en dålig idé. Tydligen har de tröttnat på livet och bestämt sig för att släppa in vatten, och självklart regnar det. Så nu har jag gått med småfuktiga strumpor hela dagen, inte ok!

Visste ni förresten att en fot svettas i genomsnitt 6 cl varje dygn? Det låter jättemycket, jag tror inte att jag någonsin har svettats om fötterna. Jag brukar sällan svettas över huvud taget, bara om jag sitter i en bastu eller kör stenhård cardio. Men aldrig för att det bara är varmt ute, eller vid riktigt hård press. Skumt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/blota-fotter/

3 kommentarer

  • Tantiluranovember 23, 2011 kl. 21:23
  • Svara

  Har aldrig heller svettats speciellt mycket förut. Bara egentligen om jag typ klippt gräs i 25-30 graders värme. Lite mer har det blivit med åren men det är inte klimateriet! Det klarade jag av utan större bekymmer och besvär på så där en kvart! MVH, lyckligt lottad!

   • Tantiluranovember 23, 2011 kl. 21:24
   • Svara

   Och där stavade jag fel igen!

    • november 23, 2011 kl. 21:34
    • Svara

    Kanske en freudiansk felsägning, klimat-eriet? 🙂
    Det är ganska skönt att slippa svettas när alla andra gör det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.