Brandmän och katter

Vet ni vad!? Jag grät inte ett endaste dugg under behandlingen i dag! Blundande och tänkte stenhårt på kattungar och snygga halvnakna brandmän, det funkade! Min finfina läkare var dessutom snäll och släppte in mig en halvtimme tidigare, så jag var hemma redan kvart i tre. Var på klinikens filial vid Globen i dag, nära hem. Bra.

Dessutom slipper jag rusningstrafiken och får sova en timme extra i morgon bitti, för mitt arbete är förskjutet en timme. Då slipper jag dessutom vänta så himla länge mellan jobb och dödssprutorna. Så himla skönt! Just nu är jag jätteglad, trots att jag knappt kan sitta och jag råkade äta upp glassen i går.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/brandman-och-katter/

2 kommentarer

  • Tantiluranovember 22, 2011 kl. 20:46
  • Svara

  Tänkte fråga vilken sorts glass du föredrar men kom på att du nånstans pratade om Ben&Jerry’s.
  Duktig du är som står ut med alla sprutorna och ontet. Har inte riktigt förstått vad det ska bli av det men det kanske du skriver om nån gång. Sov så gott och ha en så bästa morgondag som det går!

   • november 22, 2011 kl. 21:33
   • Svara

   Stämmer bra, det är favoriten! Skrev lite om hur det där med sprutorna funkar tidigare, https://argaklara.com/2011/10/skleroserin/
   Har inte så mycket val, det är bara att bita ihop och hoppas att det blir bättre sen! 🙂 Och tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.