”Cake boss” är ingen ”Kitchen Boss”…

Åhh, jag hatar karln som benämner sig ”Cake boss”, Buddy Valastro. Han har dels ett hemskt program som handlar om hans bageri och tårtorna de gör. Visst, fina, men hur mycket sugarpaste orkar man äta, och hur ska man ens orka titta på när han skäller på allt och alla? Det blev i alla fall en stor succé, så han har även ett ”matlagningsprogram”, där han har ”lagat” bland annat chokladdoppade jordgubbar och omelett.

Årets första jordgubbar. Cake boss har ett matlagningsprogram där han lagat chokladdoppade jordgubbar.

Hallå? Behöver man se ett program för att lära sig det? Han pratar ganska otydligt och jag avskyr hans sätt att säga ”olive oil” och ”basil”, vilket han tyvärr gör hela tiden. I förrgår kunde vi bland annat höra honom upprepa flera gånger:
-”Familjen är viktig. Min pappa lärde mig hur man dekorerar omeletten med basilika, det är viktigt.”

Har är riktigt, riktigt kass på att laga mat. Det syns på hur han hanterar råvarorna och redskapen. Han är dålig på att prata inför kameran, han upprepar sig hela tiden och säger i stort sett bara hur gott det är. Nej, fy fan, mina stackars nerver klarar inte av honom.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/cake-boss/

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mariettenovember 7, 2011 kl. 05:38
  • Svara

  Hahaha, det här har jag missat totalt, men nu måååste jag ju se det

   • november 7, 2011 kl. 07:31
   • Svara

   Haha, ja du har blivit varnad i alla fall! Det går på TLC, men finns mängder av klipp på YouTube också. Eh, lycka till…!

  • Tantiluranovember 7, 2011 kl. 06:25
  • Svara

  Du, det finns ett enkelt sätt att slippa karln – skit i att titta! Så, nu var det fixat. Skämt å sido – jag har samma avsky för honom jag med och har reagerat på typ samma misshandel av råvaror o annat som du – men ’hamnar’ jag framför programeländet kan jag inte låta bli att titta ändå. Nå’n slags form av självplågerilängtan kanske?!

   • november 7, 2011 kl. 07:34
   • Svara

   Precis så är det. Jag älskar trots allt matlagningsprogram, det var så jag stötte på det första gången. Men även om han var riktigt bra på att laga mat skulle jag inte orka kolla på skiten. Tacka vet jag ”Two fat ladies”.

    • Tantiluranovember 7, 2011 kl. 19:34
    • Svara

    Gillar också dessa damer – men jag gillar inte att dom inte tar av sig allt bling innan dom börjar peta runt i maten. Är nog lite skadad kanske – har bla jobbat med mat och är nå’t åt till hälften utbildad kock så….

     • Tantiluranovember 7, 2011 kl. 19:37
     • Svara

     Förresten, vad gillar du Nigella Lawson! Kanske lite väl ’vällustigt’ men jag blir alltid hungrig och sugen på att laga nå’t själv.

      • november 7, 2011 kl. 20:15

      Haha, har också tänkt på det där angående blinget och feta damerna! Är det klarröda nagellacket månntro så att inte smutsen ska synas?! Jag gillar Nigellas recept, de är ganska enkla och som du säger – man blir lite hungrig! Men jag har lite svårt för konceptet som sådant, tuttar och sugande på fingrar klarar jag mig utan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.