Cement-röv

Apropå skönhetsoperationer, en del är beredda att gå långt för att ändra sitt utseende. I nyheterna i dag kunde man läsa om en amerikansk läkare, en transsexuell man som har injicerat lim, cement och tätningsmassa i en kvinnas skinkor, och även själv genomgått samma behandling (det måste vara en ganska fast rumpa!).

Självklart fick patienten kraftiga smärtor i hela kroppen, och uppsökte sjukhus. Hon hade fått en allvarlig infektion i såret, och lunginflammation, men vägrade tala om hur det hade hänt- En utredning drog i gång, och läkaren greps till slut. Om något verkar orimligt billigt så är det förmodligen det också.

Älskaren R är på väg för att byta däck, själv har jag just kommit igång för dagen. Inte alls lika trevligt utomhus, och jag vill leka. Jag orkade inte böja mig ner och ta av mig strumporna innan jag lade mig i går kväll, och jag hade på mig ett par som sitter väldigt hårt runt vaden. Så när jag vaknade hade jag jätteömma intryckta märken runt benen, aj! Undrar förresten om sånt syns på en röntgenbild…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/cement-rov/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.