Dagen efter

Blev det för mycket i går? Lönehelg och allt? Jag hade i alla fall ont i huvudet när jag vaknade, och jag drack bara ett par glas vin och en kopp glögg! Å andra sidan har jag haft ont i huvudet varenda jävla dag i en dryg veckan nu, så jag är inte förvånad.

Sen ska jag kolla på när älskaren R fixar och donar lite. Det är skitväder ute, storm och regntung mörk himmel. Kanske läsa en bok eller leka lite med svärisarnas hund. Hon verkade ganska besvärad när jag använde henne som huvudkudde i går, men hon kan ändå inte hålla sig borta från uppmärksamheten. Och hon kommer säkert inte ihåg det längre. Nu: Frulle. Smörgås, ägg, yoghurt samt en hink kaffe.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/dagen-efter/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.