Dagens outfit…

Kolla vilken snygg rosa blomma! Fick lite kinesiotejp som extra stöd i helgen, eftersom det gör så himla ont efter höftdysfunktionen. Den hade i alla fall inte kommit tillbaka i dag, så det lär lätta i morgon eller på söndag. Vad sned jag är ändå! Nån dag får ni se det hemskt fula ärret – vem det nu var som sydde ihop mig borde öva mer.

Dagens outfit...

En gång när jag hade svart tejp runt och över ena axeln lurade jag i någon att jag hade blivit biten av en haj när jag var och surfade i Kalifornien några månader tidigare. Jag kan vara väldigt övertygande om jag vill.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/dagens-outfit/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 18, 2011 kl. 21:12
  • Svara

  Hajbett…. jag dööör… av skratt… 😆 Och nu luras du att du odlar blommor i trosorna! Ha ha haaaa… Bra jobbat, Klara!

   • november 18, 2011 kl. 21:19
   • Svara

   Haha, ja men om det går att lura någon så att man får sig ett gott skratt, varför inte?! 😀 Man måste vattna blomman, smeka den och prata med den…!

  • CHRIIILLLLEEEEEnovember 19, 2011 kl. 00:36
  • Svara

  Där du ju, du försvann från din gamla adress? 😀 Jag har inte riktigt förstått mig på den där tejpen?

   • november 19, 2011 kl. 09:59
   • Svara

   Oj, ja, mer frihet såhär! 🙂 Man tejpar för att underlätta en rörelse, eller ge en muskel stöd i rörelsen. Det är hur skönt som helst om man har en inflammation eller annann smärta! Finns mer att läsa här: https://www.manusfriskvard.se/kinesio.html

  • Tantiluranovember 19, 2011 kl. 09:12
  • Svara

  Kom inte på något annat att skriva än att nu har jag läst i kapp. Vi hörs! 🙂

   • november 19, 2011 kl. 09:52
   • Svara

   Det gör vi, trevlig helg!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.