Dagens planer

Det blev en härlig kväll i går. Promenerade ett par timmar, var på Skogskyrkogården, tände ett ljus och strosade runt där. Vackert med ljus överallt. Promenad slår tv-kväll vilken dag som helst. I dag bär det av med bilen på utflykt söderut någonstans, för R vill kolla på ett hus. Nej, jag ska inte flytta.

Sen så ska vi träna, och jag skulle verkligen behöva putsa fönstren också. ”Jag”. Med lite tur går det ganska snabbt, trots stor mängd fönster. Bara man väl sätter igång, vilket är det stora problemet, för allt annat är ju roligare. Och så måste jag tvätta. Hu… Nåväl, tur jag är bra på det där med att vara effektiv. Jag är även riktigt bra på att delegera.

Fönster

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/dagens-planer/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschnovember 6, 2011 kl. 14:33
  • Svara

  Vi var också där. Tände tre ljus – för min pappa, farmors far och farmors bror. Massor med tända ljus redan på förmiddagen. Fridfullt, disigt, vackert.

   • november 6, 2011 kl. 15:12
   • Svara

   Ja, underbart. Vi kom dit vid tiotiden, och det var fortfarande otroligt mycket folk i rörelse där.

  • Alexandra - kärlek på tallriknovember 6, 2011 kl. 18:08
  • Svara

  Hahaha – ååh, vilken fantastisk lapp! Precis så känner jag när jag ska tvätta och måste läsa på varenda plagg vad jag ska göra med det >.< Vad bra att du hade en trevlig kväll!

   • november 6, 2011 kl. 18:31
   • Svara

   Tack! Ja, när jag flyttade hemifrån var det så i ett par år innan det gick smidigt att tvätta… Det är alldeles för många symboler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.