Dysfunktionell försöker igen

Middagen i går var förresten inte mycket att skryta över, slängde ihop lite potatismos (gott) och stekte en korv (äcklig) med konstigt namn, som smakade paprikapulver. Men jag åt bara moset, och några små tomater. Korv är vidrigt, oftast. Har aldrig gillat någon sorts korv förutom falukorv, trots att den inte smakar något egentligen. Ölkorv, möjligen, är gott i små mängder.

Sen tröståt jag ett granatäpple och jordnötsringar, då var det helt plötsligt mindre synd om mig. Hade förresten en höftdysfunktion igen när jag kom dit igår (som måste ha dykt upp under dagen eller natten innan), inte konstigt att det gjorde väldigt ont. Blir oerhört öm efter manipulering, så det har varit väldigt jobbigt sedan dess. Blääää!

Nu ska jag göra ett försök till med att ta mig iväg, dags för daglig prygling. Det blev en konstig fredag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/dysfunktionell-forsoker-igen/

2 kommentarer

  1. Testa körvarna från Taylor & Jones ( Hantverkargatan ) de är ganska så dyra men galet goda !

      • november 18, 2011 kl. 13:28
      • Svara

      Värt ett försök, tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.