Eiffeltorn på tomten

I natt drömde jag att jag och älskaren R bodde i ett hus, och det stod ett Eiffeltorn på tomten, utanför köksfönstret. Ja, alltså det riktiga Eiffeltornet. Det var alltså en ganska stor tomt, och det var alltid folk i närheten. Han hade ett alldeles eget rum till sitt kassaskåp, som stod mitt i rummet med belysning från alla håll. Ungefär som på ett museum. Grejen är att det där kassa skåpet (ja) var tomt (och är här hemma också).

Det är underbart fint väder, helg och vi har ingenting planerat. Läste att det är fel på gröna linjen i dag också, en kabelbrand. Tyder inte det på att underhållet är eftersatt? Gör ingen belastningsprover, eller kontrollerar skiten då och då?

Jag är sugen på en sväng till stan, men det innebär att R får köra rullstolen, och han orkar ingenting i dag. Karln klagar på huvudvärk, stackarn. Ett bra band kör lite akustiskt på en musikaffär i stan, hade varit kul att se. Kanske en kort promenad i folktom skog funkar. Mjo, det blir nog så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/eiffeltorn-pa-tomten/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.