En liten hemlighet

Ni vet när man käkar på den lokala Kinakrogen och tycker att köttet är så jäkla mjukt, eller undrar varför man inte kan få kycklingen lika mör själv? Look no more, jag ska avslöja en liten hemlighet. För att få den autentiska ”vad-fan-är-det-jag-tuggar-på-känslan”, pudra en tesked bikarbonat över kycklingen, rör om och låt stå några minuter. Fusk? Ja. Funkar med vilket sorts kött som helst, bra för oss som inte har råd med de fiiiina bitarna för en simpel wok.

Wok med nudlar, broccoli, kyckling. En liten hemlighet.

För övrigt så hittade jag några fler granatäpplen i går kväll, fortfarande extrapris men lite dyrare än förra veckan. Nåväl, det är väl bara att bita i det sura. Det står förresten fem väskor i min hall, men bara en av dem är min. Och det är inga små manbags, det är megatrunken och hans kusin bigbag. Glödlampan där har dött också, och i kombination med väskorna så är resultatet öm tå samt irritation.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/en-liten-hemlighet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.