Ett klipp senare

Då var det gjort! Håret ligger numera i nån avfallshink hos frisören, och jag är snygg igen. Eller nåt. Frisören råkade klippa sig själv i fingret så det började blöda, och hon sa att det hände ganska ofta men att jag var säker i alla fall. Tur det. Mitt bankkort påstod att det var tomt (vilket det inte alls var, jag har stenkoll på ekonomin), så jag fick ”springa” och hämta kontanter. Irriterande.

Kreditkort, betalkort, pengar

Har även inhandlat lite trevliga krämer och saker som ska få mig att se pigg ut (yeah, right). Ska gå och bli sminkad lite fint av någon som kan på fredag, nu måste jag bara få med mig älskaren R eller någon annan ut också. Lite onödigt att sitta hemma och vara skitsnygg piffad till max utan att någon ser mig. Det gäller bara att jag orkar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/ett-klipp-senare/

2 kommentarer

  • Tofflannovember 7, 2011 kl. 18:34
  • Svara

  Härligt att bli klippt! Jag ska lägga mitt huvud i min kompetenta frissa M:s händer på onsdag efter jobbet. Det behövs, fy f*n vad jag ser ut! 🙄

   • november 7, 2011 kl. 19:03
   • Svara

   Jag kan gå rätt länge utan att inse att det är för långt för att vara en frisyr, och för kort för att vara långt. Sen nån morgon när jag kliver ur sängen, kollar i spegeln och håret står rätt ut åt något håll, då vet jag att det är dags…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.