Höst-trött

Hjälp vad trött jag var i går kväll! Ögonen höll på att falla ihop redan halvnio, och glass hjälpte inte heller. Jag har lust att bara ligga nedbäddad, få fotmassage och äta godis, men neeeej. Snart framme vid jobbet, och ska göra exakt vad jag gjorde i går, utom möjligen att fälla några tårar vid behandlingen. Ska försöka i alla fall.

Har försökt para ihop alla omaka strumpor. Jag fattar fortfarande inte vart de tar vägen, men tack för alla tips! Det slutade med att jag slängde tio stycken ensamma stackare, som ändå höll på att ge upp. Eller nej, jag försökte slänga dem, men älskaren R räddade dem från sitt öde och tog dem till sin trashög för polering av diverse saker.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/host-trott/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.