Inställt!

Jaha, här kliver man upp relativt tidigt (allt är i och för sig tidigt när man knappt har sovit) för att åka och bli skleroserad igen. Skulle ha varit vid deras andra filial vid Globen i dag, men så ringde de precis innan jag skulle gå för att berätta att läkaren hade gjort en miss och inte hade rätt grejer där. Så dagens besök är flyttat till fredag.

Arggh! Jag vill bara få det överstökat, och måndag till torsdag är bättre än måndag och onsdag till fredag. Känns inte som om helgen kommer att bli så vidare värst bra, så det lutar åt att vi åker till lantstället. Vi har ett litet gym där som vi brukar ställa upp utomhus under sommaren, så vi kan träna när vi är där en vecka eller mer i taget. Ska försöka träna lite, så gott det går – vem vet hur det här kommer att kännas framåt helgen i alla fall?

Några promenader på det, förhoppningsvis med en lånad hund, så kanske det känns lite bättre. Att stå still på jobbet hela eftermiddagen efter skleroseringen i går var ingen höjdare faktiskt. Och absolut inte att sitta, men det är inte bra för någon. Nu – svepa kaffekoppen och sen älga runt kvarteret några varv innan jobbet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/installt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.