Kär och dum i huvudet

Men vad är det för jävla mög Kanal 5 håller på med egentligen? Kär och galen börjar på tisdag, ytterligare ett i raden av förnedringsprogram, som förmodligen inte ens är roligt för någon utomstående att ens kolla på. Frierier och en massa dumma (”roliga”, enligt Kanal 5) tävlingar där deltagarna skämmer ut sig fullständigt för chansen att vinna sitt bröllop.

Bara trailern där en kille viker bort blicken när han friar till sin tjej får mig att vilja kräkas lite, innan jag byter kanal. För övrigt har jag fortfarande inte fått mitt (av samma kanal) utlovade svar på mailet jag skickade i september. Det går bra nu.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/kar-och-dum-i-huvudet/

2 kommentarer

  1. Jamen kom på nåt nytt, TV, alltså! Sånt där gammalt skit… Alla som Lotta Engberg gifte ihop är säkert skilda idag, så det så!

      • on november 14, 2011 at 20:33
      • Svara

      Verkligen! Vad sägs om lite intressanta kultur- eller debattprogram, dokumentärer, personskildringar eller livekonserter? Inte då.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: