Kaststjärnor

I natt var jag och handlade på en enorm stormarknad, och när jag var i kassan så stod en kille bakom mig och tog saker ur min vagn och lade i sin egen. Jag blev sur och frågade vad i helvete han höll på med, och lade till frågan om han var dum i huvudet. Jag satt i rullstol, så det var inte bara att ta tillbaka grejerna.

Killen tände till och tog fram en massa små kaststjärnor han hade gjort av rostiga konservburkslock, och började kasta mot mig. En snuddade vid min hals och lämnade ett fint litet snitt. Jag hade hjälp av en person med att handla, men hon märkte ingenting, trots att jag skrek för full hals. Ingen annan märkte något heller. Jag var livrädd, och han blev mer och mer aggressiv med psychoblick och började följa efter mig. Jag rullar inte så fort i den där grejen, så jag sprang. Lämnade rullstolen och sprang för livet (inte för att jag kan, men ändå).

Fick hjälp av två tjejer på parkeringen att komma därifrån, men de glömde ta med min rullstol. Butikspersonalen låste in den på lagret, och när jag skulle hämta den senare, fick jag fråga Helena Bergström, som var jättefull, om hon kunde låsa upp åt mig. Visst. Vad gjorde du i natt?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/kaststjarnor/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluranovember 3, 2011 kl. 19:24
  • Svara

  Sov gott, drömfritt – fast kanske lite tråkigt da’!

   • november 3, 2011 kl. 19:34
   • Svara

   Kanske i längden… Men då vaknar man åtminstone inte och tror att man är knäpp!

  • Tofflannovember 3, 2011 kl. 20:17
  • Svara

  Inget särskilt, jag sov lite rackigt och för lite. Minns inte vad jag drömde…

   • november 3, 2011 kl. 20:37
   • Svara

   Trist, du som var trött! Hoppas på bättre lycka i natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.