Skilsmässa efter två månader

Läste att en av USAs kändisar som är känd för att inte göra något mer utöver att festa och vara kurvig, Kim Kardashian, skiljer sig från Kris Humphries efter att bara ha varit gift i två månader. Bröllopet kostade 70 miljoner kronor. Kim själv säger att hon hade önskat att äktenskapet hade varat för evigt. De har trots allt fått ungefär 110 miljoner kronor sedan de gifte sig för medverkan i TV, tidningar och dylikt, så det är väl inte så konstigt. Kanske ett fejkat förhållande och en planerad skilsmässa?

Överallt där det skrivs och bloggas om det här ifrågasätter folk varför de gifte sig, och om kärleken är död. Men icke, jag tror att det hela är en affärsuppgörelse och ett PR-trick, fortsättning lär följa. Det är väl inte första gången någon gifter sig för pengar, eller för att få andra fördelar? Men varför händer sånt aldrig mig? Jag kan lätt tänka mig att vara gift ett par månader för en sådan lön! För övrigt tycker jag att det är löjligt mycket pengar det handlar om, är hon verkligen så intressant?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/kim-kardashian-skiljer-sig/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.