Lekt frisör

Hittade granatäppeljuice när vi var och handlade i fredags, och tänkte att det måste ju vara ett alldeles utmärkt sätt att starta veckan när det känns tungt att ens kliva upp. Smakade, och fick sötchock! Utspätt med vatten var den i alla fall drickbar, men blev lite blaskig i smaken. Och fortfarande söt. Kanske blir bättre med sprit…

Klippte älskarens hår i går kväll, Bobby Ewing-svallet var på väg fram. Det blev ganska bra faktiskt, har klippt honom i snart två år. Han har inte så höga krav på sitt hår, och så länge jag är nöjd är även han det. Han ville ha en våg av järn i luggen, och så blev det. I utbyte skrubbade han min rygg och bäddade rent i sängen. Skönt. Jag når inte själv. Snart framme vid jobbet, bara en vecka kvar (om allt går väl) tills jag slipper i alla fall ett litet helvete…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/lekt-frisor/

2 kommentarer

  • Tantiluranovember 28, 2011 kl. 12:38
  • Svara

  Du måste ha hittat fel sorts Granatäpplemojs! Den jag har är seg som sirap och helt osockrad Det är alltså ingen juice. Man kan antingen blanda en klick med lite vatten eller ta sig en sked om man har bråttom. Gå till närmaste s.k. invandrarbutik och leta plus fråga om den är osockrad.

   • november 28, 2011 kl. 13:22
   • Svara

   Jag vet! Har inte hittat någon syrups-liknande grej alls, men juice lät gott också. Jag hade fel! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.