Mes-rygg

Det är helt omöjligt att hålla tillbaka tårarna när de är inne och grottar på kotorna. Är tydligen inte så tuff som jag trodde, och vi är fortfarande på det “lätta“. Det blev en liten pöl nedanför bänken där jag låg, såg ganska kul ut. I morgon blir det en värre variant, vid korsbenet, 45 minuter. Det gick bra att jobba i alla fall, stod still och prickade av listor i 4 timmar… Skönt, men inte jättekul.

Ryggkota, diskar. Rygg.

Har inte träffat läkaren som ska göra det, han är chef på stället och verkar vara en lite lustig typ. Men bra. Jag är redan så öm i området, att det gör skitont att ha jeans på sig som bara ligger mot huden. Kanske får gå med flanellpyjamas i tre veckor framöver, vore inte det snyggt?

För övrigt är bacon, parmesan och svartpeppar nästan olagligt gott ihop.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/mes-rygg/

9 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Lilla stumpan! Vet inte riktigt vad jag ska säg så jag säger bara att jag tycker synd om dig och att du är duktig som står ut.

   • november 16, 2011 kl. 18:47
   • Svara

   Tack! Eftersom jag får klaga så mycket jag vill över att det gör ont här, så lär det förmodligen inte vara sista gången de närmsta veckorna… 🙂

   1. Klaga på så mycket du vill!

 2. Flanellpyjamas i det här läget är helt OK! All min sympati!!!

   • november 16, 2011 kl. 20:34
   • Svara

   Tack! Den är skitful, men ack så skön!

 3. Aj stackare, låter inte kul alls.
  Skaffa en OnePiece, borde funka ännu bättre än flanellpyjamasen, inga hårda skarvar eller resår som sitter åt! 🙂

   • november 16, 2011 kl. 21:57
   • Svara

   Hahaha, bra idé! Synd att de är så himla fula bara… 😀

   1. Hahaha jag veet, men det är lite charmen tror jag. Jag är sugen på en själv nästan FÖR ATT dom är så fula 😛

     • november 17, 2011 kl. 09:56
     • Svara

     Ja, kanske det…! Haha!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.