Mötet med Arbetsförmedlingen

Jo, det gick väldigt bra, han var dessutom trevlig. Det visade sig att min förra arbetsförmedlare hade gjort både ett och två misstag med mig. Det är nämligen upp till AF att se till att jag får skjuts till och från jobb på en praktik, i och med min funktionsnedsättning. Så även om jag hade fått svar från FK eller kommun, så hade det varit negativt.

Det lät ganska hopplöst till en början med förlängning, men eftersom det egentligen inte har gått att avgöra min arbetsförmåga pga problemen med resor, så kom vi överens om två månaders arbetsträningmed skjuts. Så jag fortsätter som vanligt en vecka eller så, tills allt pappersarbete är i sin ordning ned taxibolaget. Sen kommer vi att börja gå upp i tid vartefter, till heltid.

Skönt att ha något att göra, skönt med skjuts. Men ändå sur för att de inte gjort rätt från början, min förra arbetsförmedlare gjorde dyrbara (för mig) fel mer än en gång. Mycket lidande i onödan. Tack så mycket, liksom.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/motet-med-arbetsformedlingen/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluranovember 25, 2011 kl. 20:56
  • Svara

  Sicken klant. Good riddance, skulle man väl kunna säga här! Ha en fantastiskt skön lördagsmorgon och sov gott innan dess!

   • november 25, 2011 kl. 21:12
   • Svara

   Tack detsamma snälla du! Läggdags alldeles snart här… 🙂

  • Tatiananovember 26, 2011 kl. 09:42
  • Svara

  Vad skönt att det gick bra till slut !

   • november 26, 2011 kl. 10:12
   • Svara

   Ja, äntligen! Tack snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.