Multitasking

I bland är det bra att vara effektiv och kunna multitaska. Läste i tidningen om en tjej som först körde upp, fick körkortet och sedan körde sig själv direkt till förlossningen och födde barn. Jag anser mig vara expert på multitasking, men så där bra blir jag nog aldrig.

Det är lite svårt att sitta och se på någon som är grymt ineffektiv eller bara klarar en sak i taget, särskilt i en arbetssituation. Man vill liksom rycka in och göra det i stället, allra helst om vad man själv gör är beroende av personen i fråga. Nu har jag det som tur är inte det så här på mitt nuvarande jobb, men jag har haft tidigare. Det sög, jag ogillar att vara beroende av andras prestationer.

Men alla är vi olika och tur är väl det. Tänk vad tråkigt det skulle vara om alla var som jag. Eller som du. Apropå arbete, nu har jag mindre än en månad kvar på jobbet, väldigt tråkigt. Måste börja söka.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/multitasking/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.