Nitkiwi

Det var så lugnt på jobbet idag, att jag nästan satt och rullade tummarna ett tag. Rätt skönt att det är så, när jag har en dålig dag. Är så sjukt trött, i dag tänker jag inte vara upp sent…

Käkade en kiwi förut, som var lika hård som ett äpple. Eller käkade var kanske fel ord, för det gick knappt att bita i den. Dessutom var den skitsur. Visst blir man besviken när man är sugen på något, men när man äter så motsvarar det inte alls förväntningarna? Värsta nitlotten. Nu ska jag laga indiskt, kyckling- och blomkålsgryta står på menyn idag. Om jag inte somnar först.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/nitkiwi/

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Alleknovember 15, 2011 kl. 20:43
  • Svara

  Haha rolig och ärlig blogg. Uppskattar ironi, och självdistans. Ungefär samma uppbyggnad som min blogg

   • november 15, 2011 kl. 21:03
   • Svara

   Tack! Så tråkigt med människor utan åsikter eller som aldrig vågar säga som det faktiskt är… 🙂

  • Tantiluranovember 15, 2011 kl. 21:41
  • Svara

  Jag brukar faktiskt gå och spnkulera runt i butikerna och leta fynd. Hittade latmanskyckling med afrikansk smak för 20.- lådan. Det blev det för idag hade jag inte tid till annat!Å’ jag skäms inte heller!

  • Tantiluranovember 15, 2011 kl. 21:42
  • Svara

  …..Det ska naturligtvis stå SPANKULERA och inget annat!:)

   • november 15, 2011 kl. 22:00
   • Svara

   Bra! Man ska aldrig skämmas, det är bara dumt. Det låter ganska gott faktiskt.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.