Ny madrass kanske?

Aj. Min. Rygg. Jag tror att jag behöver en ny sängbotten. Den gamla har hängt med i bra många år och börjar tappa sin forna charm. Själva sängstommen är fortfarande en av mina favoritmöbler här hemma, så den ska minsann vara kvar, men en ny madrass börjar verkligen att bli välbehövligt. Vaknade vid halv fem och skruvade på mig till klockan ringde vid sju. Urghh. Jag ser ut som ett lik, hoppas att jag inte skrämmer några barn på väg till jobbet.

Jaha, då är ju frågan hur många tusenlappar måste jag spara ihop för att få en tjock madrass från Tempur månntro? Jo, nästan femton! Undrar om man får provsova ett tag, för det kan lika gärna vara helt åt helvete. På Ikea får man i alla fall byta om den inte passar så bra, så det är ju helt klart ett mer vettigt alternativ, både gällande pris och service. Eller så är det mig det är fel på, och inte alla sängbottnar.

Tempurkudde. Lyxig och skön! Dags för ny madrass.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/ny-madrass-kanske/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.