Ögon i nacken

I morse när jag stod i busskön (väldigt lång så klart, alla skulle på en full buss) så kom det en helt tom buss bakom. Självklart gick jag ur kön och hoppade in i den tomma bussen. Gjorde någon mer det? Nej.

Folk i allmänhet verkar ha ganska dålig koll på vad som pågår runt dem. De märker inte att de är på väg att krocka med någon förrän det är för sent. Eller värst av allt; Människor som bara stannar utan att ha gått åt sidan eller sett till att det inte är någon bakom. Idioter.

Jag får skitont om jag skulle vara tvungen att stanna med ett ryck, eller plötsligt byta riktning för att någon inte ser sig för. Och det är inte direkt skönare att krocka. Jag kan knappast vara ensam om detta, så skärpning alla ni som inte har koll på er omgivning.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/ogon-i-nacken/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.