Ogräs på huvudet

Var så där riktigt äckligt effektiv i går kväll. Fönstrena putsades, körde en tvättmaskin, gjorde matlåda och tränade. Älskaren R råkade ut för blåskärm och var nog lika irriterad som jag själv brukar vara på morgnarna. Det verkade inte vara helt kört dock. Somnade som en klubbad säl i går kväll, och vaknade ungefär lika trött klockan sju i morse.

Och så har jag ett hårdilemma. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ha det lite längre, eller om jag ska klippa mig. För om jag inte ska ha det lite längre, så måste jag verkligen klippa mig å det snaraste. Jag älskar att ha kort hår, jag passar rätt bra i det också, och det är skönt. Argghhh. Om jag inte har lyckats bestämma mig under förmiddagen så tänker jag nog kila förbi hos frisören på väg hem. Det växer som ogräs i alla fall och är snart långt ändå.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/ogras-pa-huvudet/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatiananovember 7, 2011 kl. 08:25
  • Svara

  Jag är jue en långthårbrutta vettu . Men du är väldigt snigg i kort hår ( du har väldigt vackra ögon ) så klipp vetja !

   • november 7, 2011 kl. 08:54
   • Svara

   Oj, vilken fin komplimang, jag kan få storhetsvansinne om det kommer fler såna! Mjo, kort är skönt. Det lutar åt det. Kanske.

  • monicaschnovember 7, 2011 kl. 19:13
  • Svara

  Allt klär en skönhet.

   • november 7, 2011 kl. 20:11
   • Svara

   Sant, men jag passar inte i allt. 🙂

  • Tantiluranovember 7, 2011 kl. 19:40
  • Svara

  Men då brer vi väl på lite vi med – jag tycker du ser alldeles bedårande ut. Får jag pluspoäng nu? Skojar bara! Men nu är jag allvarlig – jag tycker verkligen du ser utmärkt bra ut!

   • november 7, 2011 kl. 20:16
   • Svara

   Oj, tack å det allra ödmjukaste – jag var nog nyklippt på bilden där, och jag är helt säker att jag inte ser ut sådär när jag vaknar…! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.