Om det var illa i går…

Usch, vad dåligt jag mår! Febrig och så känns det som om hela huvudet är fullt med slem. Inte konstigt att jag frös i går i alla fall. Gick upp i vanlig tid med tuppen i morse, men vid niotiden orkade jag inte mer, så jag somnade om ett par timmar. Och gissa vad som hände när jag gick upp? Ryggskott! Tjohooo!* Nummer sex i ordningen sedan 1 juli.

Jag har pyntat lite förresten. Katterna är döförtjusta i en slags tallbarrsliknande dekoration, som ligger på fönsterbrädet. De står på bakbenen och petar lite på den titt som tätt, med små rosa trampdynor. Gulligt. De gillar julpynt, särskilt om man lyckas peta ner det och leka med det.

Om det var illa i går...

Har knappt något ätbart hemma, om man räknar bort alla burkar sylt, marmelad, grillsåser och smaksättningar (tömde kylen på lantstället i helgen). Men älskaren R ska storhandla på väg hem i kväll, stor guldstjärna till honom.

* Ironi, för er som inte förstår bättre.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/om-det-var-illa-i-gar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluranovember 29, 2011 kl. 14:18
  • Svara

  Och där fick jag dagens andra skrattattack.
  Hur klarade jag mig utan dina ilskor och annat förrut?

   • november 29, 2011 kl. 14:29
   • Svara

   Men åh! 🙂 Det verkar som om antingen gillar man det, eller så hatar man det! Tur att jag roar någon!

  • Tofflannovember 29, 2011 kl. 19:54
  • Svara

  Bomber och granater!!!!!! Krya på dig!!!

   • november 29, 2011 kl. 19:59
   • Svara

   Tack, jag lovar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.