Piff!

Så här fin (?) blev jag. Jean Pierre Barda rufsade mig i håret och fixade till frisyren, självklart pajade jag det lite när jag provade ett par tröjor efteråt. Men till och med jag kan fixa håret när det är kort! Nu blev det nog en av världens suddigaste bilder och dåligt ljus, ska försöka ordna någon mer sen.

Piff!

Kom hem med tre långärmade höst-/vintertröjor också, eftersom garderoben var ganska eftersatt på det området. Det är roligare med klänningar… Här skymtas en av dem, jag älskar grönt, och det var reeeea!

Allt som allt väldigt nöjd med dagen, det var en trevlig och duktig tjej som sminkade mig. Nu väntas älskaren anlända om en timme ungefär, sen ska vi ut en stund och ta en drink någonstans. Kan inte sitta hemma när jag är så piffig!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/piff/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anders Ahlénnovember 11, 2011 kl. 17:40
  • Svara

  Tjusigt helt enkelt!
  Ha en trevlans fredagkväll och en underbar helg nu.

   • november 11, 2011 kl. 17:44
   • Svara

   Tack! Du också – all in.

  • Jullenovember 11, 2011 kl. 20:24
  • Svara

  Jättefint =D Ha en bra kväll och helg! kram

   • november 11, 2011 kl. 23:19
   • Svara

   Tack, och stor kram till dig också!

  • Tofflannovember 11, 2011 kl. 21:19
  • Svara

  Piffigt, var ordet! 😀

   • november 11, 2011 kl. 23:23
   • Svara

   Älskaren R såg mig i dörren, var lite tyst och sa: ”…. Vad mörkt det är runt ögonen…” och sedan ”Du ser ut som en fjortis med så mycket smink”, tur att man slipper göra sig till för att glädja honom i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.