Planlös

I dag var det kort om folk på jobbet, jag har knappt hunnit dricka kaffe! Så fort jag kommer hem blir det alltså lunch, sen kaffe och muffins. Vad mer? Jag har egentligen ingenting inplanerat på hela veckan förutom att bli snygg på fredag, och ett kalas för min systerdotter på söndag.

Huvudet bultar. Jag slocknade som en stupad soldat när jag släckte lampan klockan 21.08 i går kväll, så jag borde inte vara så trött som jag är. Måste träna lite, eller i alla fall ta en långpromenad i kväll. Det brukar hjälpa, om inte annat är det nyttigt.

Promenad, gå

Axeln funkar hyfsat bra nu, armbågarna är kanske på bättringsvägen. Saknar att köra tungt. Visst, det är alltid skönt att träna, men sen operationen har det inte varit särskilt roligt. Plankan och Draken i all ära, men om man skulle ta och byta något rehabpass mot lite mer adrenalinstinna övningar kanske?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/planlos/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.