Pungsoffan

Köttgrytan puttrar, vinglaset står här bredvid, jag fryser inte överdrivet mycket, och sällskapet är gott. Det är skymning redan, sitter och tittar ut över vattnet och njuter. Eller ja, det är inte ett dugg skönt att sitta på tidigare nämnda röv, så jag sitter lite halvt med ena foten under mig. Överväger soffläge en stund.

Min syster sa att soffan vi har här ute är en pungsoffa. Ja, och vad är det då? Jo! Det är ett uttryck som inredarna Simon & Thomas myntat vid något tillfälle, gällande beigebruna skinnsoffor som är ganska fluffiga och lösa i skinnet. Hur som helst, den är jävligt skön.

Jag gillar dem. De är roliga både att skratta med och åt. Skulle gärna anlita dem för att slänga in lite mer färg (helst limegrönt) i mitt vita hem. Där jag bodde förut gjorde jag hallen limegrön, det var en riktig energikick att gå genom den. Sovrummet var rött, hur fint som helst. Vitt är tråkigt och opersonligt. Så det så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/pungsoffan/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jennynovember 26, 2011 kl. 19:12
  • Svara

  Pungsoffa! Haha! Vilket klockrent namn.
  Men du, köp hem en roller och lite färg och be älskaren R om lite hjälp så får du snabbt lite limegrönt i något rum.

  Sv: Ja underbart att kunna göra glass så smidigt! En halvtimme lite drygt tog det bara också. Perfekt.
  Och ja, den funkade jättebra glassmaskinen. Glassen blev supergod.

   • november 26, 2011 kl. 19:57
   • Svara

   Vad kul, tack för svaret! Jag har nog, om jag inte minns fel, en burk färg kvar någonstans…! 😀

  • Tantiluranovember 26, 2011 kl. 20:16
  • Svara

  Jag är rätt förtjust i vitt men absolut inte tomt och kalt. Har rätt mycket prylar som gör sig bäst mot en så enkel bakgrund som möjligt, blir lätt rörigt annars tycker jag. Och du, vilken tur att man inte tycker lika jämt! Var försiktig med den lilla rumpan lilla Stumpan och sov så gott det går när det är dax!

   • november 26, 2011 kl. 20:31
   • Svara

   Och jag har inte så mycket prylar att dölja det vita med, så hos mig blir det tråkigt! Jag tänkte när jag skrev inlägget att folk överlag inte håller med mig – och det är bra! Rumpan tas säkert om hand på bästa sätt på finaste kudden i kväll, sov gott själv!

  • Tatiananovember 26, 2011 kl. 20:28
  • Svara

  Pungsoffa! Jag dööör av skratt .

  Vitt är sketatråkigt . ser ut som sjukhus . Hurra för färg!

   • november 26, 2011 kl. 20:33
   • Svara

   Hihi, ja! Jag älskar färg. Jag blir glad av ett knallgrönt rum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.