Saknar värme

Jag är trött på att det är mulet, rått och fuktigt. Jag skulle vilja åka iväg en vecka till solen, bara löka, dricka paraplydrinkar och simma i havet. Kanske bli biten av en haj, det vore något. Det är inte alls särskilt kallt ute egentligen, men jag är frusen av mig, och när jag är kall får jag mer ont. Det är ganska kallt på jobbet också, och så står eller sitter jag stilla, dåligt i längden. Men jag drömmer vidare.

Det är i alla fall helg om några få timmar, alla har halvdag på kontoret i dag. Kvällen är fortfarande ett oskrivet blad, förhoppningsvis händer något mer än veckans alla andra kvällar (det vill säga ingenting).

Har nekat ett bioerbjudande, filmen intresserar mig inte, och det är skitjobbigt att sitta i en obekväm stol i två timmar utan att kunna stå upp lite då och då utan att störa andra. Till slut gör det bara ont och jag hänger knappt med i filmen längre, ens om det vore Teletubbies. Alla andra förslag mottages tacksamt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/saknar-varme/

2 kommentarer

  • Tantiluranovember 4, 2011 kl. 08:50
  • Svara

  Tyvärr har jag inga roliga förslag att komma med men jag kan önska dig en trevlig fredag i alla fall!

   • november 4, 2011 kl. 10:20
   • Svara

   Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.