Sista veckan

Men åh vad dåligt jag har sovit! Typiskt. Låg och funderade på skleroseringen och hur det kommer att gå, för den här veckan är ju min sista på jobbet också. Min nye arbetsförmedlare ringde och ville boka en tid med mig och min chef på fredag. Han har fortfarande inte svarat på om det är möjligt att förlänga praktiken, eftersom jag var borta ett par månader efter operationen.

Antar att det är det han vill prata om, är inte helt säker på varför ett sånt samtal inte kan ske på telefon. Han ska i alla fall (om min chef har tid, alltså, ska prata med henne i dag), lägga hela sin förmiddag på detta och åka till mitt jobb för ett möte. Inte konstigt att det dröjde ett halvår innan jag ens fick träffa en handläggare med inriktning på funktionshinder för första gången!

Ja ja, jag ska inte klaga, jag tar all hjälp jag får! Han lät trevlig i telefon i alla fall. Nu: Jobba. Sen: Tortyr.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/sista-veckan/

2 kommentarer

  • Tofflannovember 21, 2011 kl. 20:31
  • Svara

  Jobbigt! Jag hoppas att det blir en bra lösning!!!

   • november 21, 2011 kl. 20:41
   • Svara

   Tack, det blir det säkert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.