Skagen och baktakt

Om jag var mätt förut så är det ingenting mot vad jag är nu. Vi kompromissade lite, så jag slängde ihop en skagenröra till förrätt, sen blev det potatisgratäng med chèvreost och en bit kött. Och rötjut såklart. Jag orkar inte ens tänka på efterrätt! Varför får man alltid något litet rivsår när man använder ett rivjärn? Det slår fan aldrig fel, spelar ingen roll om jag bara ska riva en liten vitlöksklyfta eller en gigantisk potatis.

Skagen och baktakt

Jag gillar verkligen när fruktskålen ser ut så där! Det var helt sjukt mycket folk på stormarknaden, det var första gången på evigheter jag har handlat en lördag eftermiddag. Kan inte alla ouppmärksamma människor sprida ut sina inköp, så att de slipper en arg Klara som säger åt dem att se sig för när de helt planlöst går in i mig (även när jag har stått stilla ett bra tag)?

För övrigt ifrågasätter jag folk som tycker att Timbuktu är väldigt musikalisk. Hur i helvete kommer det sig då att karln klappar takten på 1 och 3, verkar inte märka att något är fel och ändrar sig inte?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/skagen-och-baktakt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.