Snooze

Visst är det skönt! Jag behövde inte gå upp förrän klockan åtta, men jag ställde den på halvåtta och snoozade en halvtimme. Har inte gjort det på evigheter, och det är verkligen underbart ibland! Jag var ju inte piggare än vanligt när jag hade klivit upp ändå, och huvudvärken följer med mig om en trofast hund. Men det var väntat.

Väckarklocka, klocka. Snooze

Jag längtar till på lördag, då ska jag sova länge. Eller som älskaren R brukar säga:
-”Ska vi sova tills vi vaknar”?
Jag vet inte om jag någonsin gjort på något annat sätt. Men det ska bli skönt, i alla fall.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/snooze/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluranovember 23, 2011 kl. 09:18
  • Svara

  Har alltid två väckarur. Litar inte på min ’morgonhörsel’ fast jag oftast vaknar för båda!

   • november 23, 2011 kl. 09:35
   • Svara

   Jag har övervägt det också! Som tur är kan jag ställa in olika alarm var femte minut på min telefon, så jag brukar ha ett par i ”reserv” om jag inte vaknar av det första…

    • Tantiluranovember 23, 2011 kl. 21:19
    • Svara

    Förut använde jag också telefonen men så hittade jag en Nalle Puh-väckarklocka som spelar en liten låt och säger god morgon när man trycker av den. Gulligt sätt att vakna på. Fast sen skaffade jag för säkerhets skull en som låter gräsligt hemskt. Bara i fall att, du vet!

     • november 23, 2011 kl. 21:32
     • Svara

     Ja, gulligt, men osäkert, hahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.