Spegelchock

Jag fick en liten chock när jag klev upp och kollade mig i spegeln i morse! Stora påsar med tillhörande svartlila ringar under ögonen! Hjälp! Det var nästan så att spegeln fick en chock och sprack. Har inte sovit så himla bra i natt heller, men jag gick åtminstone och lade mig tidigt i går.

Döskalle

Knatade ner till tunnelbanan som vanligt, möttes av ett myller av stressade människor. Gröna linjen funkar inte. Stod där i 20 minuter, sedan började de prata om ersättningsbussar. Vid det laget hade så många gått in i mig och knuffat på mig, och jag kände bara att jag inte fixar att åka med en fullproppad bussjävel, och ändå komma väldigt mycket för sent (skulle bara jobba 9-12 i dag på grund av behandling klockan 13).

Så jag knatade hem, fail.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/spegelchock/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • prinsessanadianovember 18, 2011 kl. 11:21
  • Svara

  Vilken jävla fail morgon. Ibland har man dagar när verkligen bara allt går åt helvete.

   • november 18, 2011 kl. 11:34
   • Svara

   Verkligen en sådan dag idag…

  • Tofflannovember 18, 2011 kl. 21:13
  • Svara

  Jag åkte lånebil idag. Det var kul. Den var röd och hade texten LÅNEBIL påklistrad i skitstora bokstäver. Alla glodde. Men jag slapp bussen! 😀

   • november 18, 2011 kl. 21:17
   • Svara

   Gott nog åt mig i alla fall! Du kan ju säga att du tröttnade på färgen på Porschen och att den lackas om, eller nåt… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.