Tandborstdilemma

Var ute en sväng på förmiddagen och kollade när R trimmade träd, men det blåste så himla mycket att efter några minuter kändes det som om min hjärna hade blåst ut genom örat. Det är inte ens någon stormvarning utfärdad här, men det ligger precis vid kusten och det blåser oftast mer här än i stan ändå. Tänker med andra ord inte vara ute mer än nödvändigt.

Men i går kväll hade jag ett riktigt problem, ett tandborstdilemma. Öppnade badrumsskåpet och ser två tandborstar stå i en mugg. Har inte varit här på flera veckor, och tanken slog mig: ”Vilken tandborste är min?!” Jag hatar att dela tandborste. Det är vidrigt. I somras när vi var ute och semestrade råkade R ta min av misstag i mörkret, och morgonen efter köpte jag en ny.

Alltså, jag hånglar ju gärna med karln, men dela tandborste? Aldrig. Så jag satt och kollade på dem ett tag och försökte minnas vilken som var min, men det gick inte. Så sjukt irriterande! Djupt andetag, ta en, och borsta fort som fasen. Ska köpa en ny tills nästa besök, och då ska en fanimig få en namnlapp. Jag känner mig smutsig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/tandborstdilemma/

2 kommentarer

  • Tantiluranovember 27, 2011 kl. 15:43
  • Svara

  Faktiskt skulle jag inte ens vilja använda någon av barnens borstar, så jag förstår dig. Det är alldeles för ….privat, kanske?!

   • november 27, 2011 kl. 16:07
   • Svara

   Ja, och tanken på vad som kan ha fastnat i den…! Uää! Jag tror att jag ska köpa en reserv och alltid ha i väskan när jag åker nånstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.