Taxi varje dag!

Från och med torsdag ska jag åka taxi varje dag till och från jobbet. Så sjukt bra. Jag kan i alla fall låtsas att jag är rik och lite för fin för fattigbussen. Ska ringa dem i morgon och höra hur det går till, för min arbetsförmedlare hade inte full koll på saken heller. Jag kommer att vara hemma i morgon också, för jag är inte människa.

Klockan halvtvå i dag kom jag på att jag inte hade ätit något ännu, och jag var inte hungrig heller. Jag gjorde en macka i alla fall, men när jag såg att leverpastejen var lurvig så var inte heller det kul längre. Flingor möglar i alla fall inte, och är lättlagat! I övrigt har jag inte gjort mycket i dag. Surfat, läst, varit frusen och het om vartannat.

I morgon väntar näst sista sessionen med sklerosering i ländryggen, och den kan jag inte missa i alla fall. Jag vill bara få det gjort. Framåt nyår kan jag förvänta mig resultat, sa läkaren. Och jag ska hoppas och hålla tummarna att det fungerar, det vore en fin start på det nya året.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/taxi-varje-dag/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschnovember 29, 2011 kl. 23:24
  • Svara

  Du är en kämpe!

   • november 30, 2011 kl. 10:06
   • Svara

   Nja det vet jag väl inte, har inte så mycket att välja på helt enkelt!

  • Tantiluranovember 30, 2011 kl. 11:21
  • Svara

  Håller varenda tumme, finger och alla tår också och hoppas innerligt att det ska funka!
  Kram och ynk vad synd det är om oss sjuklingar 🙂

   • november 30, 2011 kl. 11:56
   • Svara

   Tack, tack fina du! Ja, misären är total! Är feberfri i dag men näsan och bihålorna känns tre gånger så stora och fyllda med… Eh, vaniljkräm. 🙂 Siktar på att jobba på fredag i alla fall!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.