Tortyrpaus

Så himla skönt att det inte blir någon mer sklerosering den här veckan! Åtta gånger avklarade, bara två kvar. Och nu är det tortyrpaus så det blir bara en i veckan! Sen är det bara att vänta och se hur mycket det hjälper. Jag grät faktiskt bara pyttelite i dag. Läkaren är så himla gullig och ber om ursäkt hela tiden, som om det skulle behövas. Eller som jag sa till min sjukgymnast i korridoren:
”Vänta bara tills jag får en chans att ge igen.”

På väg hem glömde jag byta tåg vid rätt station. Disträ, jag? Väl hemma tog jag bort plåstret från hackandet, det hade runnit massor med blod överallt. Någon dag framöver kommer en bild på min blåprickiga röv (bäst jag varnar i god tid om ni vill sluta läsa).

Plåster. Har tortyrpaus nu.

Det är så fruktansvärt inflammerat, jobbigt att sitta. Jobbigt att stå. Soffan är inte skön i framstupa sidoläge. Måste försöka distrahera mig i kväll och pyssla med något hela tiden så att jag inte hinner tänka så mycket på att det gör ont. Spela spel är bra. Det lär inte vara så himla mycket kul på TV, för ”Böda Camping är inte bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/tortyrpaus/

2 kommentarer

  • Tofflannovember 24, 2011 kl. 18:35
  • Svara

  Om man är på rätt humör kan Böda camping vara LUSTIGT att titta på. Snacka om WT etc… Men jag brukar inte stå ut mer än fem minuter… Nä, det blir nog Criminal minds kl 21 för min del i kväll. För visst går det i afton???

   • november 24, 2011 kl. 18:42
   • Svara

   Ja, i och för sig. Men det gör lite ont i hjärnan! Brukar också se Criminal minds, och japp, klockan 21 bänkar jag mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.